ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
espa-banner
FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER 100 €

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα που προορίζονται προς παράδοση αποστέλλονται στη διεύθυνση και στο όνομα παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του και η comboliving.gr έχει αποδεχτεί.
Η comboliving.gr επιλέγει τα μέσα αποστολής και τα γνωστοποιεί στον πελάτη με την ηλεκτρονική αλληλογραφία της αποδοχής της παραγγελίας. Με τον ίδιο τρόπο ενημερώνει για το κόστος αποστολής αν και εφόσον υπάρχει. Αν η αποστολή αφορά απομακρυσμένο ή δυσπρόσιτο προορισμό, ο πελάτης ενημερώνεται με νέο μήνυμα.
Όλες οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται επί πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε παράδοση σε όροφο, θα πρέπει να διαπραγματευτείτε το κόστος με την εκάστοτε μεταφορική εταιρία.
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Παραλαβή από το κατάστημα της comboliving στα Ιωάννινα (4ο ΧΛΜ Ιωαννίνων -Αθηνών) – δωρεάν έξοδα αποστολής
Παράδοση εντός του αστικού ιστού στο νομό Ιωαννίνων – δωρεάν έξοδα αποστολής
Παράδοση με μεταφορική εταιρία για παραγγελίες έως 100€ – έξοδα αποστολής 15€
Παράδοση με μεταφορική εταιρία για παραγγελίες από 101€ και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής έως πρακτορείο μεταφορικής στην πρωτεύουσα του νομού σας. Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται επί πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε παράδοση σε όροφο, θα πρέπει να διαπραγματευτείτε το κόστος με την εκάστοτε μεταφορική εταιρία.
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση υποχρεούμενη να ενημερώσει τους υποψήφιους πελάτες της για τις μεταβολές αυτές με αναθεώρηση των παρόντων όρων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:
1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Εάν προτιμάτε την τραπεζική κατάθεση μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε μία από τις παρακάτω τράπεζες που συνεργαζόμαστε:
Εθνική Τράπεζα:
IBAN: GR1901102380000023800647937
Δικαιούχος: COMBO & ΣΙΑ ΕΕ
Τράπεζα Alpha Bank:
IBAN: GR3301407300730002002005978
Δικαιούχος: COMBO & ΣΙΑ ΕΕ
Μπορείτε να μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας τηλεφωνικά στο 2651003992 ή στέλνοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης με email στο sales@comboliving.gr.
Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να αναγράφετε στην αιτιολογία του καταθετηρίου τον αριθμό της παραγγελία σας ή το ονοματεπώνυμο στο οποίο έχει καταχωρηθεί η παραγγελία.
2. Με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα όλων των τραπεζών Visa ή Mastercard
3. Με Αντικαταβολή (Εξοφλείτε την παραγγελία σας κατά τη στιγμή της παράδοσης)
α) Αντικαταβολή μέσω της εταιρείας μας (Εντός του Νομού Ιωαννίνων)
Σε περίπτωση που η παράδοση της παραγγελίας σας γίνει από την εταιρεία μας μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της εταιρείας μας τη στιγμή της παράδοσης.
Ισχύει για όλα τα προϊόντα. Η παράδοση με δικά μας μέσα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και αφορά αποκλειστικά περιοχές εντός του αστικού ιστού του Νομού Ιωαννίνων.
β) Αντικαταβολή μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς (Courier)
(Ισχύει πανελλαδικά για δέματα βάρους μικρότερα των 10 Kg)
Σε περίπτωση που η παράδοση της παραγγελίας σας γίνει μέσω εταιρίας ταχυμεταφοράς (Courier) πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της που θα παραδώσει την παραγγελία σας.
Το κόστος της αντικαταβολής έχει πρόσθετη χρέωση 1,00€.
Σημείωση: Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις παραστατικά μεγαλύτερης αξίας των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) και παραστατικά μεγαλύτερης αξίας των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα.
γ) Αντικαταβολή μέσω εταιρείας γενικών μεταφορών – πρακτορείο (υπόλοιπη Ελλάδα)
(Ισχύει πανελλαδικά για δέματα βάρους μεγαλύτερα των 10 Kg)
Το κόστος της αντικαταβολής έχει πρόσθετη χρέωση 1,00€.
Πληρωμή στο χώρο του καταστήματος (μόνο για παραλαβή από το κατάστημα)
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το χώρο του καταστήματός μας μπορείτε να πληρώσετε κατά τη στιγμή της παραλαβής χωρίς καμία επιπλέον χρέωση με μετρητά, πιστωτική/ χρεωστική/ προπληρωμένη κάρτα.